می تونی این لینک رو مطالعه کنی .مشکلت حل می شه:کد:http://www.daniweb.com/forums/thread25715.html
برق الكترونيك و شبکه

ممنون
اونجا نبود
ولی خیلی کمکم کرد
آخرش برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...پیداش کردم
خدا کنه کار کنه :
SONY VAIO HOTKEY UTILITY (adds “Sony Vaio Hotkey Utility” to your own WINXP on your laptop) (tested on SONY VAIO VGN-A217M, VGN-S26C, VGN-FS195XP)
A: First uninstall off your computer (if they are installed):
1. Hotkey Utility
2. Sony utilities DLL
B: Download: “vaio hotkey driver.zip” and unpack anywhere on your harddrive (packed by winrar 3.00)
C: Then install exactly in this sequence:
1. 1 SONY SHARED LIBRARY
!! reboot your computer !!
2. 2 SONYUTILS
3. 3 HOTKEY
!! reboot your computer again to affect changes !!
D: Done
The link to obtain the ‘vaio hotkey driver.rar’ file is no longer available. I’ve zipped up the necessary files which can be found in برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید....
ویرایش توسط heil : May-23-2010 در ساعت 09:22 PM
-------------------------------------------------------------------------------
H.Moradof@Yahoo.Co.Uk
کار من ناز خریدن و التماس نیست / من و امثال من پی اسکناسیم
برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
برق الكترونيك و شبکه

icon_sad کار نکرد
فقط وقتی صدارو کم و زیاد میکنی یه چیزی نشون میده و بوق بوق میزنه . فقط همین
هر کی درایورو داره بذاره (پاس کاری ممنوع)
-------------------------------------------------------------------------------
H.Moradof@Yahoo.Co.Uk
کار من ناز خریدن و التماس نیست / من و امثال من پی اسکناسیم
برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
سلام به همه . لپ تاپ من dell inspiron n1510 هستش . درایورهاشو همه دانلود کردم ولی هنوز وایرلس کار نمیده . چرا؟

لطفا اگه میشه درایور بلوتوث سونی وایو PCG-3D1M رو برای دانلود بزارید ممنون

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)