[size=large][align=center]در این تایپیک درخواست خود را در رابطه با درایور های سخت افزاری نوت بوک خود قرار دهید.[/align][/size]
=================================
[size=large]لطفا در هنگام درخواست، در کنار نام قطعه و نام برند و مدل نوت بوک خود، نام سیستم عامل خود(مثلا اکس پی یا ویستا ....) رو هم اعلام کنید....[/size]
با تشکر00000007
سلام
من درایور کارت گرافیک Geforce 8400 رو برای نوت بوک HP Pavilion 6799ee لازم دارم همچنین درایور بلوتوث من رو کامل نشون میده ولی نمیتونم ازش استفاده کنم. !!!!
برای XP البته
Tnx

سلام دوست عزیز.. ورودتون رو یه انجمن تبریک میگم...
برای نصب گرافیک 8400 از لینک زیر استفاده کنید.. حجمش 141 مگابایت است...
DOWNLOAD NVIDIA Geforce 8400 For DV6799ee
برای دانلود درایور بلوتوث Dv6799ee از لینک زیر استفاده کنید.. حجمش 58 مگابایته
HP Integrated Module with Bluetooth Wireless Technology
با لینک زیر میتونید درایور 8400 رو از خود سایت nvidia دانلود کنید.. حجمش 24 مگابایت است..
برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
سلام محمد جان قربونت لينك دانلود درايور هاي اين مدل رو ميخوام
DELL 6400 INSPIRON
فقط زود اگه ممكنه چون عجله دارم مي دونم سرت خيلي شلوغه ممنونت مي شم
گرافيك - صدا - بلوتوث - تاچ پد - واير لس

سلام.... اینم درایور هایی که خواسته بودید...00000007
تاچ پد: DOWNLOAD NOW
بلوتوث: DOWNLOAD NOW
وایرلس: DOWNLOAD NOW
صدا: DOWNLOAD NOW
گرافیک: بسته به نوع کارت گرافیکتون، یکی از اینا رو باید دانلود کنید...
Intel 945GM
DOWNLOAD NOW
Radeon X1300
Radeon X1400
DOWNLOAD NOW
GeForce Go 7300
DOWNLOAD NOW
ممنون عزيز واقعا لطف كردي
محمد جان سلام مثل اينكه من فقط زحمت درايور به شما ميدم
dell 8200
all drivers
ممنون از شما

سلام.
درایور های Inspiron 8200 برای ویندوز Xp
صدا: برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
مودم: برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
تاچ پد: برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
وایر لس: برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
بایوس: برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
گرافیک: برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
----
سلام
من درایور هایtoshiba A135-s2396 رو برای winxp نیاز دارم.میشه لطف کنید برام بذارید؟
یه سوال:عوض کردن vista basic به xp روی عملکرد کامپیوتر اثری داره؟

سلام بر شما دوست عزیز...
درایور های کامل Satellite A135-S2396 برای اکس پی گیر نمیاد...
فقط درایور مودمش رو تونستم گیر بیارم:
http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/ta8mdm_24549.exe
خودتون یه سر به لینک زیر بزنید:
http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=DL&os=&category=&moid=1700050& rpn=PSAD6U&model******=A135-S2396&selCategory=3&selFamily=1073768663&selModel= 1700050|PSAD6U#
بهتره که اکس پی رو یک بار نصب کنید و بعد بگید که دقیقا چه درایور هایی رو میخواهید.. شاید بشه گیرش آورد.
گرایکش ATI Radeon Xpress 200M است؟
در مورد سوال دومتون هم باید بگم که هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.
کلا ویستا از اکس پی سنگین تر است و به سیستم کمی قوی تر نیاز است... وقتی رو ویستا مشکلی ندارید، بر روی اکس پی هم مشکلی نخواهید داشت.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)