ابتدا توسط يك برنامه مانند الترا سورف وارد اينترنت اكسپلورر شويد . سپس وارد يك پ ر و ك س ي مطمئن شده .
از داخل اين پ ر و ك س ي مطمئن داخل پ ر و ك س ي مطمئن ديگري شويد . بستگي به سرعت اينترنت هر
قدر اين عمل بيشتر شود گمنامي بيشتر است . در نهايت توسط اين سايت درجه گمنامي خود را سنجش كنيد .
برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
به ضميمه برنامه الترا سورف .
گالری ام در موبایل 9 شامل انواع سه جی پی ام پی تری و ... به
قسمت پایین صفحه آمده فولدرها مشخص می باشند .
برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
زوم آلارم مانع دسترسي به برنامه الترا سورف مي گردد نيز تعدادي ديگر از فاير والها اما همه شان اينطوري نيستند.
براي جلوگيري از نفوذ هكرها بهتر است از فاير والهاي گمنام يا نا آشنا استفاده كنيد . لحظات نخست كانكت
بيشترين اهميت را دارد .

این کارا خیلی الکیه . خب برین از jap استفاده کنین . هم امنه ، هم سریعه هم چند تا سرور متفاوت بر اختیار می گذاره ، هم به ویندوز صدمه نمی زنه و هم سرویس های رایگانش از دوتا سرور متفاوت می گذره.
__________________________________________________ ____
__________________________________________________ ______________________
عکاسی را به هنر بخشیدم ، طراحی را به معشوق ، معماری را به خدا...
__________________________________________________ ________________________________________________________________________ ______________________
برق الكترونيك و شبکه

این کارا لازم نیست داداش
با هر برنامه ای که بتونه ip اصلی شما رو مخفی نگه داره میتونی این کارو انجام بدی
معمولا کار این برنامه ها اینه که شما رو به سرور خودشون وصل میکنن که معمولا تو امریکا یا .... است و بعد شما از طریق اون سرور به اینتر نت وصل میشی و ای پی تون هم مخفی میمونه و سرورها فکر میکنن که شما یه نفری که مثلا از امریکا داره به اینترنت وصل میشی با یه ای پی public دیگه که با ای پی public اصلی شما از زمین تا اسمون فرق داره و .....
این الترا سورفی هم که میگین دقیقا کاری که گفتم رو انجام میده
موفق باشید:cool:
-------------------------------------------------------------------------------
H.Moradof@Yahoo.Co.Uk
کار من ناز خریدن و التماس نیست / من و امثال من پی اسکناسیم
برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...

خب . من از jap استفاده می کنم . نتیجه ی تست امنیتم اینه :
You are using high-anonymous (elite) ***** (if you are using *****). برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... to get more information about this ***** type!
__________________________________________________ ____
__________________________________________________ ______________________
عکاسی را به هنر بخشیدم ، طراحی را به معشوق ، معماری را به خدا...
__________________________________________________ ________________________________________________________________________ ______________________
من خودم با وي پي ان وارد برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... مي شم . از اونجا به سايت هائي كه شايد برايم خطر ايجاد كند
مي روم . خوب بجاي الترا سورف از يك برنامه ديگه استفاده كنيد.
ویرایش توسط hamidreza khosravi : Feb-07-2010 در ساعت 07:26 AM
يك سري تجربه دارم كه در اختيار شما قرار مي دهم .
يك . حتما برنامه هائي كه خود به خود آپ ديت مي شوند را از حالت آپ ديت خارج كنيد . حتي خود ويندوز را .
دو. موقع دايال اگر صداي دايال غير عادي بود حتما قطع كنيد و دوباره بگيريد .
سه . حتما با برنامه هاي كنترل رجيستري تمامي تغييرات رجيستري ناخواسته را به حالت اوليه برگردانيد .
چهار . از ناحيه كنترل پانل نام دستگاه خود را مدام عوض كنيد .
پنج . به ياد داشته باشيد هر چه سرعت اينترنت شما پاييين تر باشد شناسائي فعاليت هاي شما بيشتر است .
شش . با كارت هاي اينترنت مختلف كانكت شويد .
هفت . به ياد داشته باشيد تمامي فايلهائي كه بر روي دستگاهتان سيو مي شود و سپس توسط شما پاك
شده و به سطل اشغال ريخته مي گردد . تا مدتها روي هارد شما باقي خواهد ماند . براي از بين اين فايلهاي
پنهان مي بايست از برنامه هاي مربوط يا روشهاي خاص استفاده كنيد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)