برق الكترونيك و شبکه

این انجمن خیلی امکانات داره که ازش بی خبریم
حال ممکنه این امکانات خیلی هم پیش پا افتاده باشه و یا خیلی حرفه ای
. چون ما تا حالا ازشون استفاده نکردیم این امکانات رو نمی دونیم (گاهی حتی نمی دونیم که چنین امکانی تو انجمن هست)
دوستان لطفا بیان و کمک کنن تا همه یاد بگیریم
ویرایش توسط heil : Feb-03-2010 در ساعت 05:19 PM
-------------------------------------------------------------------------------
H.Moradof@Yahoo.Co.Uk
کار من ناز خریدن و التماس نیست / من و امثال من پی اسکناسیم
برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
برق الكترونيك و شبکه

مثلا همین گروه
من یه گروه راه اندازی کردم ولی اصلا مدیریتشو بلد نیستم
مثلا ارسال دعوتنامه و یا .... رو نمی دونم چطوریه
مثلا نمی دونم اگه یکی بیاد و عضو بشه ، باید چطوری عضوویتشو فعال کنم یا رد کنم
گروهم الان جزء uncategori (کلمه دقیقشو یادم نیست) است
نمیدونم چطوری باید گروهمو تو یه موضوع بندی خوب قرار بدم
و هزاران مشکل و سوال دیگه هم دارم
H.Moradof@Yahoo.Co.Uk
برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...

خوب من هم موافقم که باید همچین چیزی باشه
ولی خوب اینکار رو باید ادمین یا معاونان سایت انجام بدن
برق الكترونيك و شبکه

1- اونا فعلا سرشون شلوغه
2- کسی که همه چیزو بلده که نمیدونه مشکل ماها چیه
ماهایی که تازه کاریم و هی میریم تو سوراخ سمبه های انجمنو میگردیم باید بیایم و بگیم که مشکلمون کجاهاست ، تا بقیه دوستانی که میدونن جواب بدن
ایشالله این تاپیک رو با کمک همه دوستان توپ توپ میکنیم
H.Moradof@Yahoo.Co.Uk
برق الكترونيك و شبکه

این هم جواب یکی از سوالام که فرانک عزیز (بازم اسمشو یادم رفت) (شرمنده ،حافظه اسمی من زود زود پاک میشه و خیلی باید یه اسم برام تکرار بشه تا تو ذهنم بمونه _ از بس که مخم درگیره و هی دارم مطلب جدید توش میریزم ) بهم جوابو داده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط heil
سلام
کمک میخواستم :
من یه انجمن ایجاد کردم و نمی دونم باید چطوری دعوت نامه واسه کاربرا ارسال کنم تا همه باخبر بشن ؟
لطفا کمکم کنین
سلام
اینجاست:
برای مشاهده تصویر کوچک,روی این جایگاه کلیک کنید.
بعد که روش کلیک کردی باید نام کاربری شخص رو توی این فیلد بنویسی و روی دعوت کلیک کنی:
برای مشاهده تصویر کوچک,روی این جایگاه کلیک کنید.
به همین سادگی
H.Moradof@Yahoo.Co.Uk

دوستان عزیزم ببخشید که نمیرسم پاسخ بدم
لطف کنید و این 20 - 25 روز رو دندون روی جیگر بذارید تا من امتحاناتم رو بدم چندین کار جدی باید انجام داده بشه که همه رو انجام میدم
آموزش های استفاده از امکانات ، معرفی وظایف مدیران و تعریف عناوین مدیران و کاربران و ....
انشالله بعد از امتحانات انجام میشه
موفق باشید
برق الكترونيك و شبکه

ممنون ادمین جون ، تا شما بیاین من و دوستان یکم از آموزشها رو اینجا قرار میدیم
(عزیزان من به جای تشکر لطفا جواب سوالای من بیچاره رو بدین . ممنون)
سوال جدید : من پیام عمومی که تو پروفایل دوستان میزنم . یه آواتار قرمز (علامت سوال) کنار پیامم میزاره ؟!
من اواتار دارم ؟ یعنی اواتاری که تو پست هام نشون داده میشه
باید واسه این قسمت اواتار جداگونه قرار بدم ؟
اگه جواب مثبته بگین از کجا باید این کارو بکنم
ممنون
H.Moradof@Yahoo.Co.Uk

شما باید یه آوتار برای پستتون انتخاب کنید
آواتار در کنار پستهاتون و در کنار پیغام های پروفایل و در لیست دوستان نمایش داده میشه
برای انتخاب آواتار به آدرس زیر برید
برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
شما میتونید آواتارتون رو از کامپیوتر آپلود کنید یا آدرس اون رو قرار بدید
و در آخر روی "ذخیره تغییرات" کلیک کنید

حمید جان سر همه شلوغه به خاطر امتحانات و واسه همینه که تشکر میکنیم و زود میریم . حق کاملاً با شماست . بزار امتحانات بچه ها تموم بشه اونوقت میبینی که برای هر یه سوال شما شونصدتا جواب میاد.
و اما جواب سوالت :
اون علامت سوالی که میگی به خاطر اینه که برای خودت عکس آواتار انتخاب نکردی . گفتی که من آواتار دارم . نه حمید جان شما آواتار نداری . آواتار یه چیزه دیگه است . مثلاً این آواتار منو نگاه کن : همین عکسی که سمت راست صفحه و زیر نام کاربریم وجود داره . عکس یه پسره که داره آهانگ گوش میده ... آواتار اینه ...
حالا برای انتخاب آواتار باد این مراحل رو طی کنی :
1- میری به قسمت کنترل پنلت
2-حالا از سمت راست صفحه و از قسمت تنظیمات و امکانات ، گزینه ی برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... رو انتخاب کن .
3-و از این قسمت جدید باز شده میتونی برای خودت آواتار انتخاب کنی . و دو حالت داره . که یا میتونی آواتارت رو خودت از کامپیوتر معرفی کنی و یا اینکه میتونی اگه عکس مورد نظرت روی اینترنت آدرس داره ، آدرسش رو در قسمت مربوطه وارد کنی .
4- من قبلاً یک مجموعه از آواتارها ی گلچین شده توسط خودم رو در آدرس زیر قرار دادم که میتونی از اونها هم دیدن کنی تا اگه خوشت اومد ازشون استفاده کنی .
آدرس : برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
اگه باز هم سوالی داشتی بپرس...
موفق باشی
ویرایش توسط alijoojoo : Jan-03-2010 در ساعت 08:34 PM
دلهاي پاک خطا نمي کنن ، سادگي ميکنن و امروز سادگي بزرگترين گناه است...

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)